Brandteknisk Rådgivning


Hos JL Engineering tilbyder vi brandteknisk rådgivning i forbindelse med byggesager i brandklasse 2, 3 og 4 på hele Sjælland herunder nybyg, renovering og anvendelsesændringer af bl.a. boliger, institutioner, erhverv og industri. Vores brandrådgivere arbejder bl.a. med brandteknisk dokumentation for byggeri herunder udarbejdelsen af brandstrategier og -planer samt tilsyn og drifts-, kontrol og vedligeholdelsesplaner. Vi er således med fra projektets start og helt frem til byggeriet tages i brug således at byggeriet opnår en tilfredsstillende brandsikkerhed der overholder gældende myndighedskrav.

Vores brandrådgivere er en integreret del af JL Engineering A/S, og samarbejder dagligt med kollegaer inden for el, VVS og energi, ligesom vi ofte samarbejder med andre aktører i byggeriet. Den integrerede rådgivning betyder, at vi kan fange udfordringer meget tidligt og at vi tager alle nødvendige hensyn fra starten.

Høj faglighed

Vores brandrådgivere er certificeret efter den nyeste lovgivning, og gennemfører jævnligt relevante nye kurser hos DBI, så vores viden er opdateret. I kombination med mange års erfaring, sikrer det en høj faglighed og grundighed i vores rådgivning og dokumentation, som både sikrer fremdrift i projekterne og i sidste ende giver sikkerhed til brugerne.

Om JL Engineering A/S

Vi er rådgivende ingeniører med speciale inden for tekniske installationer, energi, indeklima og brand. Fra vores kontorer i Brøndby, løser vi opgaver på hele Sjælland.

I får personlig og professionel rådgivning inden for bl.a. branddokumentation i byggeprojekter, og vi hjælper fra start til slut i jeres projekter. Hver dag bruger vi vores store faglighed i større og mindre projekter, hvor vi bringer vores kompetencer i spil så tidligt som muligt. Vi har fokus på at finde de rigtige løsninger til jeres projekt, som kan give jer og brugerne store gevinster.

I vil opleve, at samarbejdet med os er præget af en kreativ, tværfaglig og løsningsorienteret tilgang, så vi kan skabe gennemtænkte løsninger for jer og jeres projekt. Kontakt os i dag for at høre mere.

Certificerede rådgivere

Vores kollegaer tæller både erfarne certificerede brandrådgivere og rådgivere, som er ved at opnå certificering. Således har vi både erfaringer og nyeste viden på samme hold.

Nye regler

Vores brandrådgivere kan hjælpe med dit byggeprojekt, når der skal søges byggetilladelse. Siden 2020 har det været krav, at der er tilknyttet en certificeret brandrådgiver.

Brandstrategier

Vi hjælper med al dokumentationsarbejdet i forbindelse med byggesagsbehandlingen. Vi kender alle regler, krav og sikkerhedsprocedurer indgående.

Kontakt os i dag:


Jesper Lund
Projektleder og Certificeret Brandrådgiver

Telefon: 31662523

E-mail: j.lund@jl-eng.dk

Signe Harvig Bjerrum
Brandrådgiver, certificeret BK2

Telefon: 31569503

E-mail: signe@jl-eng.dk

Rasmine Søgren
Brandrådgiver

Telefon: 88778738

E-mail: rsp@jl-eng.dk

Ernst Møllnitz Flakholm
Brandrådgiver

Telefon: 81883000

E-mail: ernst@jl-eng.dk

Jess Friberg-Larsen
Direktør og Projektleder

Telefon: 40222523

E-mail: jess@jl-eng.dk