Tekniske installationer


Det er vigtigt at have styr på de tekniske installationer, da de påvirker både sikkerhed, økonomi og komfort i bygninger. De rigtige installationsløsninger giver jer de bedste muligheder for at have en god hverdag i bygningen og udvikle den på sigt. Dårlige installationer kan derimod være en hemsko og forhindre udvikling. Hos JL Engineering tilbyder vi professionel rådgivning om tekniske installationer, der forsyner jeres bygning med nødvendig teknik, som passer til jeres behov.

Med en bred forståelse og indsigt i hele bygningens kompleksitet og ønskede funktioner, tilpasser vi alle tekniske installationer, så de flettes sammen med bygningens øvrige arkitekt- og ingeniørdiscipliner.

Vi rådgiver om tekniske installationer på hele Sjælland og kan også vejlede jer til den bedste løsning. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan rådgive jer om de bedste tekniske installationer.

El installationer

El installationer er væsentlige elementer i bygninger, da de sikrer strømforsyningen til elektriske enheder og apparater. Derfor er det vigtigt, at el installationerne er sikre, pålidelige og installeret korrekt for at undgå fejl og ulykker.

I vores arbejde med el installationer ser vi bl.a. på forsyning af strøm til bygningen og projekterer efter jeres reelle behov. Vi arbejder også med belysningen, som har stor betydning for jeres indeklima og energiforbrug.

 Rågivning om lys installationer

Desuden er der mange regler, der skal overholdes i planlægningen af el installationer. Dette gælder både for materialerne, der skal anvendes, og for den måde installationen skal udføres på. Derudover skal el installationerne overholde gældende sikkerhedsstandarder og være godkendt af myndighederne. En effektiv el installation kan også hjælpe på elregningen og være led i en energirenovering.

JL Engineering hjælper med alt fra rådgivning til planlægning af el installationer. Vores erfarne specialister har stor erfaring med el-rådgivning, ligesom vi er opdateret på de gældende krav og regler.

Læs mere om vores rådgivning til el installationer her. 

Vand og VVS  

I enhver bygning, skal der selvfølgelig være gode vandinstallationer, som sikrer en ordentlig forsyning af vand i hele bygningen. Det handler naturligvis om, at I får vand ud af hanen, når I tænder, men også om at minimere risikoen for lækager og skader, som kan medføre store omkostninger og forureninger af drikkevandet. 

For at sikre at vandinstallationen fungerer optimalt, er det vigtigt, at den opfylder myndighedskrav såvel som komfort- og bygherrekrav.

 vand og vvs

VVS installationer omfatter alle de tekniske installationer, der er relateret til vand og varme i en bygning. Dette inkluderer alt fra vandhaner og toiletter til opvarmning og køling. Det er vigtigt at have effektive og sikre VVS installationer for at sikre et behageligt indeklima og reducere omkostningerne for jeres virksomhed.

Vores arbejde med rådgivning af VVS installationer omfatter alt fra vejledning, vurdering og projektering til tilsyn samt teknisk byggestyring. Vi leverer skræddersyet rådgivning om VVS installationer, og vores VVS-ingeniører er altid opdateret med de nyeste teknologier og metoder inden for VVS. Uanset om I har brug for VVS installationer til nybyg, renovering eller andre teknisk svære opgaver, står vi klar til at rådgive jer om den bedste løsning til jeres behov.

Læs mere om vores rådgivning til vvs her.

Ventilation

En god ventilation er afgørende for et sundt og behageligt indeklima samt en væsentlig målestok for moderne tekniske bygningsinstallationer. Ventilationsanlæg justerer luftfugtighed, temperatur og lugt for at optimere indeklimaet. Det er både lovpligtigt og effektivt at have funktionel ventilation i forbindelse med alle processer, der udvikler støv og gasser. Der er derfor både brug for ventilation i produktionsvirksomheder samt i administrative lokaler, hvor der ønskes forbedret termisk- og atmosfærisk indeklima.

rådgivning til ventilation

Hos JL Engineering er vi specialister i at rådgive om ventilation. Vores erfarne rådgivere tilbyder fokuseret teknisk rådgivning inden for alle typer ventilation og planlægger valg af ventilation, der passer til jeres projekt.

Læs mere om vores rådgivning til ventilation her. 

Sikkerhedskoordinator

Siden 2013 har arbejdsmiljøloven stillet krav om sikkerhedskoordinering i projekteringsfasen af alle byggerier. En sikkerhedskoordinator har ansvaret for at sikre, at et byggeprojekt gennemføres sikkert og i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler og -standarder. Dette omfatter alt fra at sikre, at der er tilstrækkeligt med sikkerhedsudstyr og -foranstaltninger på byggepladsen til at koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper og underleverandører.

En professionel sikkerhedskoordinator er vigtig for at sikre, at dit byggeprojekt gennemføres sikkert for alle involverede parter. 

JL Engineerings sikkerhedskoordinatorer har en bred vifte af kompetencer og er altid opdateret med de nyeste sikkerhedsregler og -standarder inden for byggebranchen, så I overholder alle sikkerhedstilsyn.

Kontakt os for rådgivning

JL Engineering er rådgivende ingeniører med speciale inden for tekniske installationer, der øger både sikkerhed og komfort.

Vi arbejder på hele Sjælland og står klar til at rådgive jer om, hvordan tekniske installationer kan installeres på den mest hensigtsmæssige måde.

Kontakt os i dag, hvis I ønsker en den mest effektive løsning inden for tekniske installationer til jeres projekt.

Kronen
Installationsrådgiver

Gå til projekt

Kulturkajen Assens
Installationsrådgiver

Gå til projekt

Dyskærgaard
Installations-, Energi- og Brandrådgiver

Gå til projekt

Viby Daginstitution
Installations-, Energi- og Indeklimarådgiver

Gå til projekt

Ravnholm Skole
Installationer, Brand og Cx

Gå til projekt

Marie Kruses Skole
Installations- og Energirådgiver

Gå til projekt

Energi og Indeklima: Gadstrup Skole
Installations- og Energirådgiver

Gå til projekt

Liebhaveri: Sigridsvej
Installations- og Energirådgiver

Gå til projekt

Ungdomsboliger: Finsensvej
Installations-, Energi- og Brandrådgivning

Gå til projekt

Forbedringer af indeklimaet vil forbedre sundhed og trivsel for ansatte og elever. Desuden er det påvist, at et godt indeklima forbedrer koncentration og produktivitet hos både børn og voksne. Med vores løsninger inden for indeklima, sikrer vi konkrete løft af sundheden og trivslen.

Kontakt os


Thomas Nielsen
Projektchef og Partner

Telefon: 41824342

E-mail: thomas@jl-eng.dk

Jesper Christensen
Projektleder og Partner

Telefon: 40223662

E-mail: jesper@jl-eng.dk